Bli Volontär

 

Engagera dig som volontär och bli del av Löparakademins härliga crew på Kistaloppet!
Som volontär är du tillgänglig lördagen den 16 september då Kistaloppet äger rum. Du kommer träffa nya vänner och bidra till ett härligt event. Du kommer inte ångra dig!
Vi jobbar mellan kl 09.00 och 16.30. Du kan välja att vara volontär hel- eller halvdag (fm eller em). Mer information om vilken station du kommer att tillhöra får du någon vecka innan loppet.
Du kommer vara del av ett team som leds av en teamleader. Ni får sedan ansvar för en del av evenemanget, t.ex. start och mål, längs med banan, information till deltagare, nummerlappsutdelning eller vätskestation. I ditt team ingår de som har erfarenhet och de som är nya, de som är yngre och de som är äldre, de som bor i området och det som kommer längre ifrån. Det viktiga är ditt engagemang och att du tycker att det är roligt att bidra. Ingen erfarenhet krävs när en är med första gången men vi tycker det är bra om du är minst 15 år gammal. Tillsammans kommer ni skapa den energi, glädje och kärlek som definierar Kistaloppet! 
Du anmäler dig på länken nedan. Skriv gärna om du har erfarenhet eller önskemål från något ansvarsområde där du vill jobba under dagen.
Anmäl dig som Volontär
Arrangeras av Löparakademin
Löparakademin är en ideell organisation som bedriver verksamhet med högstadieelever i Stockholms miljonprogramsförorter. I ett särskilt utvecklat tioveckorsprogram får deltagarna lära sig att sätta upp och nå personliga mål med långdistanslöpning och träning som redskap.
Läs mer…

Kontakt

Kistaloppet i sociala medier