Lilla Kistaloppet

Fort eller långsamt, det viktiga är att ha kul.

Lilla Kistaloppet är årets mest spännande löpartävling för killar och tjejer i förskoleklass till årskurs 6. Spring genom det världsberömda IT-området och spurta rätt genom Kista Galleria! Snabbt eller långsamt spelar ingen roll, det viktiga är att delta och ha roligt! Loppet går den 16 september 2017. Välkommen till förorten!

Banan
Loppet är ca 2 km långt. Start och mål är vid Jan Stenbeck Torg precis utanför Kista Galleria.

Se bansträckan här.

Medaljer och priser till alla
Alla som fullföljer får Kistaloppets specialdesignade medalj. Det bjuds även på frukt och dryck till alla deltagare efter målgång.

Underhållning
I samband med Kistaloppet kommer det att finnas en rad underhållningsaktiviter för såväl stora som små. Löpning ska vara roligt.

Tider och klasser
Första start för Lilla Kistaloppet är klockan 11.30

Kön Årskurs Färg Starttid
Pojkar och flickor åk. 0 Rosa 11:30
Pojkar och flickor Åk. 1 Grön 11:40
Pojkar och flickor Åk. 2 Blå 11:50
Pojkar och flickor Åk. 3 Röd 12:00
Pojkar och flickor Åk. 4 Gul 12:10
Pojkar och flickor Åk. 5 Vit 12:15
Pojkar och flickor Åk. 6 Svart 12:15

Nummerlappar
Alla som springer måste ha en nummerlapp på sig. Nummerlapparna delas ut i Kista Science Tower och ska vara uthämtade senast 45 minuter innan start.

Anmälan
Anmälningsavgiften för Lilla Kistaloppet är 100 kronor. Du anmäler dig här. Barn som går i skola i Järva springer gratis, information om anmälan fås via skolorna i samband med skolstart i augusti 2017.

Efteranmälan
Görs i mån av plats i Kista Science Tower mot kontant betalning. Efteranmälning kostar 150 kronor och skall vara innan senast 1 timme före start.

Anmäl dig till Lilla Kistaloppet
Arrangeras av Löparakademin
Löparakademin är en ideell organisation som bedriver verksamhet med högstadieelever i Stockholms miljonprogramsförorter. I ett särskilt utvecklat tioveckorsprogram får deltagarna lära sig att sätta upp och nå personliga mål med långdistanslöpning och träning som redskap.
Läs mer…

Kontakt

Kistaloppet i sociala medier